реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Партія Ляшка зриває сесію в знак протесту - Блауш

Як відомо, сесія чернігівської міської ради не відбулася вчора через бойкот її депутатами- регіоналами та "Батьківщиною" і Радикальною партією Ляшка. Причин такої поведінки ніде пояснено не було - вибори ж пройшли, можна на виборців і начхати...

Як пояснив депутат від "Демократичного альянсу" Ігор Андрійченко, "формальна причина - протест проти нескладення повноважень народного депутата Атрошенком.
Реальна причина - спроба виторговувати собі максимум, користуючись нестабільністю ситуації. І зберегти мандат депутата Соколову, який перехитрив сам себе.
Вважаю безвідповідальною поведінку новообраних депутатів в цих фракціях, оскільки вони, не маючи власної позиції, потурають інтригам своїх політичних керівників. Виборці очікують від всіх нас роботи, а не інтриг. Давайте нарешті це зрозуміємо".

У соціальних мережах особливе здивування адресувалося депутату Ірині Березинець, яка відома волонтерською діяльністю, а до ради обрана від Радикальної партії. Ірина пояснювати відмовилась, заявивши лишень, що має свою власну позицію.

Та, як виявилось з коментаря її партійного керівника Дмитра Блауша, - це позиція не її особисто, а підкорення партійній дисципліні: "Я довго мовчав на висловлювання "демократичного депутата" Ігоря Андрійченка, але зараз хочу сказати. Шановний Ігор, якщо у вас є якісь запитання з приводу нашої партійної позиції, задавайте його мені особисто, адже на сесію не прийшла не тільки Ірина, а вся фракція. Тож цілком зрозуміло, що це рішення партійне, а Ірина, на яку ви всі тут намагаєтесь тиснути, всього на всього поважає позицію партії та виконує партійну дисципліну". (Помилки виправлено редакцією).

З подальшого коментаря Дмитра Блауша, що став депутатом обласної ради від Радикальної партії Ляшка, випливає, що їх поведінка є протестом не проти Атрошенка, а проти "узурпації влади БПП". Йдеться про те, що пішовши у коаліцію з регіоналами, ця партія не тільки провела свого кандидата на посаду голови обласної ради, але й спромоглася обрати свою людину заступником.

Таким чином, нарешті стало зрозуміло - міську сесію зривають, шантажуючи і новообраного міського голову Владислава Атрошенка і голову обласної ради Ігоря Вдовенка, і голову обласної державної адміністрації Валерія Куліча, адже всі вони представляють Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Дайте портфелі радикалам - і всьо тут! Вся політика...

Марко ХАРКО



Теги:Владислав Атрошенко, Чернігівська міська рада, Дмитро Блауш, Радикальна партія Ляшка


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Шановний пан, Василь Чепурний. Коли пишете замовлені статті на замовлення свого шефа, то вказуйте, що я автор працюю в адміністрації і виконую вказівку Куліча Валерія Петровича. ( вище згаданого )
avatar
2
Не всі помилки виправлено!)
avatar
4
та й так скаже, що придираюсь smile
avatar
3
Шановний Дмитре Блауш! Після  слова "пан" у вашому звертанні кома не ставиться, натомість слово "автор" треба виділити комами, а повторення в одному реченні "замовлені" - недопустимо. Після крапки слово завжди пишеться з великої букви. Це за правилами української мови, які вивчаються у молодших класах школи. ...А щодо Ваших уявлень - думайте собі так і далі, якщо нема чого сказати по суті.
avatar
5
А "Батьківнина" - ні? "Най край"- ні? "Опоблок" - ні?
Чому така дивна вибірковість, пане почесний голове "Просвіти"?
avatar