реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Паликопа гуляє...

В урочищі "Замглай" Ріпкинського району на відкритій території сталася пожежа торфу. До місця пригоди прибули рятувальники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки. За допомогою пожежної мотопомпи пожежу було ліквідовано. Про це "Сіверщину" повідомили в управлінні ДСНС в Чернігівській області.

До речі, замглайський завод був вирізаний через те, що. мовляв, закінчились поклади торфу... На фото - після пожежі 2013 року - горів торф, якого нема...

До Служби порятунку "101" у Семенівському районі надійшло повідомлення про пожежу настилу в лісі ДП "Семенівське лісове господарство" біля с. Карповичі. На місце пригоди оперативно були залучені відділення 11-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки, 26 співробітників, 2 одиниці пожежної і пристосованої техніки, трактор з плугом від лісового господарства, а також 1 одиниця техніки та 5 співробітників від агролісгоспу.

Пожежі сухої рослинності та сміття внаслідок необережного поводження громадян з вогнем виникали на відкритих територіях у Ріпкинському, Козелецькому, Чернігівському районах та м. Чернігів.
Слід зазначити, що завдяки оперативним діям підрозділів Управління ДСНС в області не допущено розповсюдження вогню на житловий сектор, лісові масиви та великі території.



Теги:ДСНС в Чернігівській області, Семенівський район, Замглай, пожежа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar