реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

П’ята колона в Україні

«Только не Порошенко» - дав команду п'ятій колоні в Україні цар всесвітньої бензоколонки та китайської лісопилки.

За час каденції Президента України Петра Порошенка Гетьману протистояли та всіляко шкодили двічі судима лідер партії «Матьківщина» Капітельман-Григян (Тігрюля), «улюбленець одеситів» олігарх - Нестор Шуфрич, кум обнульониша - мільярдер Віктор Медведчук, власник нафтових вишок - Юрій Бойко, колишній мер Харківа, діакон упц мп Майкл Добкін зізнався в тому, що посилав титушек до Києва, Наталія Королевська - контролює луганські вугільні копанки, екс-голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Саша Вілкул покаявся і з 24 лютого 2022 року Головний борець з «русским миром», збита гелікоптерниця з погонялом «Куля» Надія Савченко, двічі судимий (газ по 4 гривні») Атік Рабінович - зараз ховається в Ізраілі. Багато шкоди наробив російський православний засланий «козачок» Вадим Новинський, який за часів Януковича отримав українське громадянство, збанкрутував Чорноморський суднобудівний завод у Миколаєві і заморозив будівництво корвету «Володимир Великий».

Колишній міністр оборони Ататолій Гріценко за дев’ять місяців перебування на посаді перевів
9 1 9 танків «Т-72» у статус «надлишкового майна» з подальшою їх реалізацієй на зовнішні ринки за ціною 201 000 гривень за одиницю.

З перших днів каденції шостого президента України в його офісі «засвітився» на нараді «бородатий папік», олігарх Ігаль Коломойський, який прибув з Ізраїлю, де він ховався від Гетьмана. Мільярдер наполягав, щоб зелена влада негайно оголосила в Україні дефолт. Не зустрівши жодного заперечення у Трускавецьких політиків, хавер Беня наважився і запропонував «продати» Україну путіну за сто мільярдів доларів. Як сказав мер міста Дніпра пан Борис Філатов: «Все, к чему прикасается Коломойский, превращается в тлен».

Особливе місце у списку зрадників посідає Екс-заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Володимир Сівкович. На його совісті розгін студентського Майдану у 2013 році. Саме за його наказом співробітники «Беркуту» в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року жорстоко побили студентів у центрі Києва.

Також у цьому списку знаходяться Андрій Портнов - кличка в ФСБ РФ «КАЗБЕК» (автор розстрільних списків патріотів України), куратор Луб'янки у Києві Андрій Єрмак, та українофоб Максим Бужанський, який назвав Революцію Гідності – «нацистським» Майданом і захищав діда бабаєва, коли Президент США містер Байден назвав путіна «вбивцею».

В історії ще не зафіксовано такого випадку, щоб на цькування однієї людини витрачалися астрономічні суми російських нафтодоларів. Заслуга п'ятого президента України також полягає в тому, що він не боїться говорити вголос про шалений сатанізм північного сусіда і закликає весь світ на боротьбу з православним фашизмом для збереження життя на землі

Василь ЛЯЩ



Теги:Рабинович, п'ята колона, агенти Москви, Новінський, Юлія Тимошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar