реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

П’ять причин проголосувати за "Нашу Україну"

28 жовтня в українців є три варіанти, як реалізувати свій голос: продати, віддати за рейтингову команду або – висловити власну думку. Висловити свою думку на виборах – це означає обрати команду, яка пропонує цінності, які сповідуєш ти сам і на яких хочеш будувати майбутнє своєї країни. Щоб зробити це, потрібно, як мінімум, точно знати, що пропонують учасники виборів.

Чому – «Наша Україна»?


Причина 1-ша: є цінності – є курс розвитку

Більшість політичних сил в рекламних цілях пропонує окремі фрагменти покращення життя у вигляді конкретних зарплат, кількості стадіонів – або ж обіцяє золоті гори, щойно вдасться повалити чинну владу. Однак головним є курс розвитку, що ґрунтується на заздалегідь відомих цінностях. Для «Нашої України» - це:

Українська національна ідентичність. Українська мова, українська церква, українська історія, українські герої – те, що об’єднує націю, робить її єдиною, а тому – сильною. Єдність держави, захист права українського народу бути собою і розвиватися своїм шляхом – вищі за будь-які партійні інтереси.

Економічний націоналізм. Українська економіка – сильний організм. Його основа – малий і середній підприємець, у тому числі – фермер. Вони – головні і виробники, і роботодавці. Тому для них буде створено комфортні умови: кількість податків – зменшено до 7-ми, держава оберігатиме свій ринок від надмірної кількості імпортної продукції та забезпечить зовнішні ринки для свого виробника. Власним ресурсам (як-от енергетичним) надаватиметься перевага перед імпортними.

Демократія. Свобода слова, права людини, свобода підприємництва, свобода вибору, демократичний суд – це фундамент існування Української держави. Демократія була головним здобутком "часів Ющенка", який показав приклад демократичного керівника, а не царя. Політична та економічна свобода є основою заможного суспільства.

Євроінтеграція. «Додому, в Європу!» Чіткий, визначений вектор на інтеграцію до Європейського союзу, вступ до Зони вільної торгівлі з країнами ЄС, на європейський рівень життя та демократії. Інтеграція української освіти в європейський процес. Безвізовий режим з ЄС для українців. Вступ до НАТО – щоб забезпечити недоторканність кордонів без надмірних бюджетних витрат та зберегти суверенітет.

Причина 2-га: непідконтрольність Кремлю

Росія завжди буде прагнути контролювати Україну. Курс, запропонований «Нашою Україною» – пряма противага плану побудови «русского мира». Він виводить Україну на самостійний розвиток – з-під економічної залежності від Кремля, руйнує плани мовно-історичної асиміляції України та політичного приєднання. Реалізувати цей курс можна, лише будучи непідконтрольним Кремлю.

Причина 3-тя: патріотичне об’єднання 37 організацій

«Наша Україна» - об’єднання патріотичних сил, до якого увійшли також Українська народна партія, Конгрес українських націоналістів – загалом 37 партій та громадських організацій. Ідейна складова – гарантія того, що в цьому списку до парламенту не йдуть «тушки». Бо якщо учасник виборів її не має – це потенційна фабрика «тушок».

Причина 4-та: конкретні кроки, яких не вимагають інші

Щоб мати кошти на ті блага, які обіцяють учасники виборів (підвищення зарплат, пенсій, повернення боргів, тощо), їх потрібно десь узяти. Частина річного бюджету витікає через «газову трубу»; мільярди недоотримуються, бо задарма віддається кримська територія під російські військові бази. Тому в першу чергу потрібно скасувати «московські газові угоди» 2009 року, укладені Тимошенко (вони вже коштували кожному українцю майже 3000 грн. та зростання тарифів ЖКГ практично на 100%), та «харківські угоди», протягнуті Партією регіонів. «Наша Україна» - єдина сила, яка має у програмі скасування обох грабіжницьких угод.

Причина 5-та: не дати зачистити парламент від патріотичних сил

Зачистка парламенту від патріотичних сил – наступний етап в реалізації плану побудови «русского мира» - після мовного закону, Зони вільної торгівлі з СНД, Митного союзу, «газових» та «харківських» угод. Якщо подивимося на програми і дії фаворитів перегонів – об’єднаної опозиції, УДАРу, Партії регіонів, - не знайдемо там чіткої позиції ані щодо української мови, історії, зовнішньополітичного вектору та національних економічних пріоритетів. Питань мови та історії намагаються уникати як таких, що "не на часі"; інтегруватися хочуть одночасно і з Росією, і в Європу, що апріорі неможливо; про скасування угод здебільшого мовчать. Відсутність у Верховній Раді патріотичних сил, для яких українські пріоритети є визначальними, відкриє шлях для подальшого поглинання України Росією – без танків: лише засобами культурної, економічної та політичної експансії.

Занепад починається тоді, коли мільйони переконують у тому, що вони ні на що не впливають. Зараз саме наш вибір впливає на наше майбутнє.

Гнат Тарківський


Конспект для виборця

№14 «Наша Україна» – це:

- Непідконтрольність Кремлю;
- Скасування московських «газових» угод 2009 року;
- Скасування «харківських угод»;
- Звільнення в’язнів, засуджених «політичним судом»: Юлії Тимошенко та Юрія Луценка;
- Інтеграція освіти в європейський процес;
- Безвізовий режим з ЄС для українців;
- Українська мова – єдина державна;
- Захист свого ринку від надміру імпорту;
- Забезпечення зовнішніх ринків для свого виробника;
- Зменшення кількості податків до 7-ми;
- Вступ до ЄС та НАТО;
- Заборона авторитарних ідеологій;
- Люстрація осіб, що співпрацювали з КДБ та спецслужбами інших країн;
- Свобода слова, підприємництва, вибору, права людини, демократичний суд.








Коментарі (2)
avatar
1
Отримання незалежності мирним шляхом вперше відкрило українцям шлях побудови демократичної держави без тривалого періоду авторитаризму і кривавих громадянських конфліктів.
При силових способах отримання незалежності, громадянської війни до влади завжди приходять диктатори.
І якщо у держави(диктатора) не має "золотого запасу" (ресурсів на зразок дешевої нафти, газу, то для "ощасливлення" патерналістські і популістські налаштованого електорату (який приводить його до влади) він буде вимушений рано чи пізно звертатися за допомогою до інших держав.
За цю "допомогу" диктатор може розрахуватися тільки торгуючи суверенітетом країни.
Втрата незалежності в наслідок цього не забариться.

Панове націоналісти і ура-патріоти, невже приклад білоруського народу Вам не доводить цю аксіому?

Якщо Ющенко пішов би шляхом Азарова-Януковича (побудова авторитаризму через розкол суспільства за мовною та регіональною ознакою ) незалежність опинилася б під загрозою.
До речі, більшовики-комуністи робили те ж саме, тільки вони розколювали суспільство за класовою ознакою!
Наслідки - жахливі!

Тому кожен хто проповідує (може й несвідомо!) авторитаризм в Україні - фактично підтримує курс партії влади на розкол суспільства: розділяй і володарюй!
Тож, безсумніву, стає ворогом незалежності і суверенітету України!
avatar
2
У часи, що передували Хмельниччині і після неї, повсталі козаки і селяни в разі поразки завжди в першу чергу здавали полякам своїх ватажків за обіцянки від переможців. Але про цю ніцисть електорату добре знали також і їх ватажки, тому часто-густо діяли аналогічно.
Здається за століття нічого не змінилося у цього зомбованого більшовизмом електорату.
Хиба що інакше сьогодні діють лише донецькі.
Тому вони зараз зверху, в не ВИ - панове ура-патріоти і супер-радикали.
avatar