реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

П'яного водія, що вбив велосипедистку, засуджено

Прилуцьким міськрайсудом винесено вирок у справі по обвинуваченню 27-річного мешканця Прилуцького району за ч. 2 ст. 286 КК України.

Як раніше повідомляла прес-служба прокуратури області, 19 травня громадянин Я., керуючи автомобілем «Toyota Land Cruiser Prado» в стані алкогольного сп’яніння, на одній з вулиць села Єгорівка здійснив наїзд на двох велосипедисток, мешканок сусіднього с. Манжосівка, які рухались проїжджою частиною вулиці у попутному напрямку. В результаті ДТП жінка від отриманих травм загинула на місці, а її доньку з тяжкими травмами доставлено до Прилуцької центральної районної лікарні.

Водій з місця пригоди зник. В результаті слідчо-оперативних дій його знайдено за місцем проживання, де також знаходився і автомобіль із характерними механічними ушкодженнями. Водій внаслідок аварії не постраждав. Йому було висунуто обвинувачення за ч. 2 ст.286 КК України.

Досудове слідство, процесуальне керівництво яким здійснювала Прилуцька міжрайонна прокуратура, було проведено у передбачений законом термін.

В судовому засіданні обвинувачений розкаявся і повністю визнав свою вину, а також відшкодував матеріальні та моральні збитки потерпілим. Суд визначив винному покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:Прилуки, ДТП, Єгорівка, прокуратура в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar