реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

От де був би Бал!

Цей вашингтонський сніданок - масштабна благодійна акція. Учасники, які самі не є філантропами, або не займають у світі провідних позицій у гуманітарній сфері (ці сидять на перших рядах), мають зробити благодійний внесок, від 200 000 дол. США. Хто здатен жертвувати більше, скажімо 1,0 або 10,0 млн дол США, того саджають ближче до почесного ряду найперших.

Питання тут до всіх - а коли це наші хуторяни, що пнуться до Вашінгтонів із грошима, заробленими в Україні, збирались в Україні на таке благодійне снідання із такими внесками? Дивно, нє?

Це не складно. Я б організував запросто. Усі наші депутати, бізнес, партійці, ну, просто увесь цей список, заїжджають у Бахмут, напнем гарного шатра, привезем з Київа ТБ та пресу, збираємо тисячу дітей, в яких війна батьків забрала, столи, білі скатертини, квіти, усе дуже урочисто, але без фанфар та гламуру. Під яскраві софіти надаємо слово спікеру, який на має жодного відношення до партій і кланів та не робив жодного внеску: "Діти, ви - найвища цінність нації. Так сталося, що ми, українці, сьогодні у боротьбі із ворогом. Ваші батьки склали голову у бою, чи загинули від війни за нашу свободу. Ми тут зібрали скромно, 50,00 млн дол, створили Фонд. Будемо щорічно поповнювати його і надалі - благодійники, діаспора, бізнес, філантропи, ЮНІСЕФ. Гроші - на депозиті у міжнародному банку. Відсотки - вам на навчання, спорт, гуртки, відпочинок, кому треба - ліки. Додаткові стипендії, для тих, хто вивчиться та вступить до ВУЗу. Ми не залишимо вас наодинці у такий скрутний час"

От де був би Сніданок. Може, і лабутени б простив їм...А може б і Трамп коли завітав із внеском

Костянтин ІВАНОВ



Теги:Віденський бал, російсько- українська війна, Бахмут, Костянтин Іванов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar