реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Особливості та переваги емалі Sniezka

Серед усіх лакофарбових матеріалів емалева фарба вважається одною з найпопулярніших і на те є вагомі причини. Емалі відрізняються високою стійкістю до пошкоджень, стирання, тож такі покриття служать роками. Емалева фарба не вигорає на сонці, лишаючись яскравою та привабливою. Одним із лідерів цього сегменту лакофарбових матеріалів є компанія Sniezka, в асортименті котрої представлено чимало емалевих фарб, котрі відрізняються складом та характеристиками. 

Емаль акрилова Sniezka Supermal A400 білий шовковистий глянець 0,8 л

Відмінності олійно-фталевих емалей 

Такі фарби розроблені для створення захисного та декоративного покриття на дереві та похідних матеріалах. Також такою емаллю можна фарбувати сталеві та чавунні поверхні, всередині та зовні приміщень. Олійно-фталеві фарби доступні в матовому та глянцевому форматі, в широкій колірній палітрі, тож ви зможете обрати потрібний вам відтінок та текстуру. 

Універсальні акрилові емалі 

Емалеві фарби на акриловій основі мають попит завдяки екологічній безпеці та зручності нанесення. Розводяться такі фарби звичайною водою, тож працювати з ними дуже легко. Вашій увазі пропонуються три різновиди текстури: матовий, шовковистий глянець та глянець з сатиновим ефектом. Особливо ефектно та благородно виглядає покриття з останньою текстурою. 

Серед основних переваг акрилової емалі можна відзначити: 

  • безпечність для людей; 

  • зручність розбавлення та нанесення; 

  • чудова адгезія з основою; 

  • висока покривна здатність; 

  • високі показники стійкості до пошкоджень та стирання; 

  • стійкість кольору — він не вицвітає та не жовтіє з часом. 

Акрилова емаль підходить для фарбування поверхонь з будь-якого матеріалу, зовні та зсередини приміщення. 

Силіконові емалі для об'єктів, котрі нагріваються 

Для захисту радіаторів, труб у системах водонагріву та інших обєктів, котрі нагріваються до температури 500 градусів, призначена силіконова емаль. Окрім стійкості до високих температур, ця фарба відрізняється чудовою адгезією до основи, швидкістю висихання, економною витратою.

Силіконова фарба створюється на основі компонентів, стійких до нагрівання, при цьому, безпечних для людини. Після нанесення фарба твердне під впливом високої температури, набуваючи остаточної міцності. 

Емаль олійно-фталева Sniezka Supermal білий матовий ( F100 ) 2,5 л

Захист металевих поверхонь 

Створити надійну та довговічну плівку на металевих обєктах можна за допомогою хлоркаучукової емалі Sniezka. Така емаль відрізняється підвищеною стійкістю до впливу сонячних променів, перепадів температур та вологи. Після повного висихання на декоративній плівці, утвореній  фарбою, не лишається слідів ударів та подряпин.  Цей різновид емалі відмінно підходить для фарбування елементів зі сталі та чавуну: огорожі, балюстради, паркани, грати. 

Також для захисту від пошкоджень та корозії металевих поверхонь можна застосувати грунт-емаль. Цей різновид емалі містить систему Teflon surface protector, котра забезпечує підвищену стійкість до механічних пошкоджень, впливу вологи. 






Коментарі (0)
avatar