реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Орбан привіз ультиматум?

Орбан привіз ультиматум від путіна. Нам дадуть якийсь час, після чого буде спроба примусу. На мою думку поєднають ракетний терор та спробу організації внутрішніх заворушень. Виключно тому що інших засобів швидкого примусу у Росії немає.

Якщо оцінювати шанси і доцільність, то варто очікувати цього під 16 липня, коли спробують щось намутити під закінчення терміну оновлення даних в ТЦК. З найбільш ймовірного - силове протистояння в великому місті, яке має завершитися летально для когось з учасників. І одразу після цього - масова акція протесту, на якій можливі або криваві провокації, або сценарій захоплення органів влади.

Невідома роль політиків та чи не буде задіяна якась агентура, яка може бути серед військових. Дуже сподіваюся, що ця карта не зіграє.

Як і в цілому сподіваюся на мудрість українців. Яким достатньо пережити цю кризу щоб вийти з сценарію примусу до миру. Далі, ймовірно, росія почне давати задню. Є реальна можливість того, що там лише фасадна стійкість і путіну потрібен швидка фіксація результатів.

Головне, щоб ми себе самі не збороли.

Юрій ГОНЧАРЕНКО



Теги:російсько - українська війна, Юрій Гончаренко, Орбан, Україна - Угорщина


Читайте також






Коментарі (0)
avatar