реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Опозиційним кандидатам не дозволяли здати документи до виборчих комісій

Якщо на Чернігівщині під час реєстрації кандидатів від Української народної партії в деяких територіальних виборчих комісіях тільки протизаконно вимагали ще й копії паспортів, довідки про заробітну плату або відмовлялися реєструвати кандидатів з немісцевою пропискою, то у Дніпропетровську "строітелі новой страни" просто не пускали представників опозиційних партій (у фізичному розумінні слова) до міської виборчої комісії та районних комісій.
Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної організації Української Народної партії Анатолій СОКОРИНСЬКИЙ. Він також наголосив: «Про цей факт не повідомило жодне офіційне ЗМІ». З огляду на це політик передрікає «найбрудніші вибори за всю історію України».
«У той самий день, коли Віктор ЯНУКОВИЧ розпинався з екранів про надані їм вказівки дотримуватися закону під час виборів, представники виборчих комісій «беспредельничали» з потурання задавлених жорстокою цензурою журналістів», - заявляє СОКОРИНСЬКИЙ і продовжує: «Якщо відповідає істині оприлюднена на деяких інтернет-ресурсах інформація, що прямо в комісіях виправляли та змінювали списки самої Партії Регіонів, то такого не було і в фашистських країнах!».

Прес-служба Української народої партії





Коментарі (0)
avatar