реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

«Оновлення країни» стало на захист робітників

1 вересня, у четвер, о 8.30 активісти громадської ініціативи «Оновлення Країни» біля Господарського суду Чернігівської області провели акцію на підтримку законних вимог працівників ПАТ «Прилуцький завод «Білкозин» стосовно виплати їм заробітної платні та початку процесу оголошення підприємства банкрутом, з тим щоб його повернути до державної власності.
Цього дня, обласний Господарський суд вже вчетверте розглядав справу за позовом Пенсійного фонду до керівництва підприємства «Білкозин», стосовно невиплати обов’язкових платежів та з вимогою розпочати процедуру банкротства підприємства.
На судове засідання представники керівництва заводу не з’явилися, натомість завітали представники Державної інноваційної фінансово-кредитної установи, найбільшого кредитодавця ПАТ «Прилуцький завод «Білкозин», сума складає 33,00 млн. гривень. До з'ясуванння всіх обставин суд перенесено на 4-те жовтня.
«Білкозин» єдине в Україні і в якого небагато конкурентів у Європі, підприємство, спеціалізація котрого виготовлення колагенової (білкової) екологічно чистої оболонки для ковбас, сосисок та інших харчових виробів.
Власниками прилуцького заводу є російська фінансова група. Дана група має у власності друге подібне в СНД підприємство Лужський завод «Білкозин», тож прилуцький їм просто непотрібен ы вони вирішили його знищити.
На сьогодні на прилуцькому заводі «Білкозин» заборгованість складає близько 10 мільйонів гривень.
- Ще в часи Леоніда Кучми, прибуткове підприємство було передано нечесним на руку ділкам, - розповів Олександр Ясенчук, координатор ГІ «Оновлення Країни», - з часом унікальне підприємство, опинилося завдяки їм на межі банкрутства. Нині, завдяки діям лідера ГІ «Оновлення країни» Валентина Наливайченка, народного депутата Андрія Парубія, голови профспілки Володимира Мазуренка ми зможемо повернути законну робітникам заробітну платню та в перспективі вирвати підприємство з хижих лап та повернути його державі. Спільними силами ми досягнемо нашої мети.





















Коментарі (1)
avatar
1
Хлопці, ви знову здивували. Акція на 6 чоловік протягом 10 хвилин - і висновок: "ми зможемо повернути робітникам заробітну платню", ще й Наливайченко тут, і Парубій. Коротше, знову ви врятували світ. Ви достойні учні Брюса Віліса.
avatar