реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Олігархи мають збитки -- пожалійте їх!

За словами міністра зборів та доходів Олександра Клименка, підприємства олігархів мають за минулий рік біля 85 мільярдів збитків.

Зокрема, за словами Клименка, найбільші збитки продемонстрували підприємства металургійної галузі - близько 15 мільярдів гривень, паливо-енергетичного комплексу - 13 мільярдів гривень, і хімічної галузі - 7 мільярдів гривень.

Як відомо, ці підприємства належать Ахметову, Коломойському, Фірташу, Пінчуку, Ярославському тощо. Відомо також, що їх особисті прибутки зростають щороку. Як правило, на розмір задекларованих збитків. Проста арифметика.

Яку ніяк не побачать "рахівники" з податкових та прокурорських структур. На жаль, не розуміє цієї арифметики і наша опозиція.
До речі, Верховна Рада періодично надає ще й пільги для підприємств олігархів та списує їх борги. І криків опозиції при цьому чомусь також не чути.



Теги:Олександр Клименко, олігархи, декларація про доходи


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Відомо також, що їх особисті прибутки зростають щороку. Як правило, на розмір задекларованих збитків. Проста арифметикa" - правильно, люди без зарплаты сидят, предприятия разваливаются, а они с жиру бесятся!!! а как же оппозиция и прокуратура свой рот открывать будут, если едят с рук олигархов, кто же кормящую руку кусает!!!! мне интересно, сколько мы еще молчать будем???? они нас жрут, а мы молчим!!!!!!!!
avatar