реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Олесь Довгий очолив штаб кандидата Березенка?

Одіозний депутат Верховної Ради України Олесь Довгий очолив виборчий штаб керівника Держуправсправами Сергія Березенка, який балотується в нардепи по одномандатному виборчому округу №205, що на Чернігівщині. Про це "Главреду" повідомило інформоване джерело, пише сайт газети Експрес.

Як відомо, Центрвиборчком призначив на 26 липня проміжні вибори на цьому окрузі у зв'язку з достроковим припиненням депутатських повноважень обраного раніше Валерія Куліча, якого в березні президент призначив головою Чернігівської облдержадміністрації.

Нагадаємо, колишній секретар Київради, член команди одіозного мера Києва Леоніда Черновецького, Довгий пройшов у депутати Верховної Ради на одному з найбільш скандальних округів — №102 в Кіровоградській області. Варто відзначити, що Довгий неодноразово ставав об'єктом журналістських розслідувань щодо корумпованої київської влади часів Леоніда Черновецького, і сам факт його висунення викликав великий суспільний резонанс, зокрема серед політиків.

У свою чергу, Комітет виборців України рекомендував ЦВК не визнавати результати виборів по 102-му округу, де лідирував самовисуванець Довгий. "Комітет виборців України в цьому окрузі відзначав низку порушень виборчого законодавства безпосередньо під час виборчої кампанії і в день голосування. Комітет виборців України звертається до Центральної виборчої комісії з проханням вивчити ці факти і прийняти рішення про неможливість підведення результатів у цьому окрузі", — сказав голова правління КВУ Олексій Кошель.

За його словами, у цьому окрузі, зокрема мали місце такі порушення як "підкуп виборців, бандитизм, тиск на членів виборчої комісії та спостерігачів". "Ці факти були масштабними. На думку нашої організації, вони вплинули на результат голосування", — уточнив він.

Однак у ЦВК заявили, що підстав визнавати недійсними вибори в окрузі №102 — немає.



Теги:Сергій Березенко, довибори до ВР, Олесь Довгий, округ 205


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А ещё на разных сайтах есть новости про то, что штаб возглавили Комаровский, Парасюк) Вот это вариантов у Корбана )))
avatar