реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Одного мажора піймали

Ландіка-молодшого затримали у Росії Центр громадських зв'язків Луганської області повідомив про затримання на території Росії Романа Ландіка.

Його затримали під Краснодаром. "До Росії виїхали представники луганської міліції. Вирішується питання про екстратицію депутата міськради Ландіка до України", - йдеться у повідомленні обласного управління МВС у Луганській області.

Романа Ландіка було оголошено у розшук 9 липня через порушену кримінальну справу за фактом хуліганства. В ніч з 4 на 5 липня в ресторані "Баккара" він побив молоду дівчину. Клацнути Подробиці - тут.

8 липня Роман Ландік на допит у міліцію не з'явився і не відповідав на телефонні дзвінки.

Тим часом, на луганських сайтах поширюються заклики взяти участь в акції протесту проти, як сказано, "свавілля депутата". 12 липня жителів Луганська запрошують до будівлі Луганської міькради з тим, щоб примусити Романа Ландіка скласти мандат депутата.

"Організатори запрошують до участі всіх, кому небайдужа доля країни, в якій дівчину можуть бити в ресторані за її відмову надати сексуальні послуги сину народного обранця", - ідеться у запрошенні.

У той же час, чи відповідає дійсності інформації про те, що саме це стало причиною, через яку Романа бив дівчину, не відомо.

Його батько, депутат Верховної Ради України Володимир Ландік заявив, що його син відповідатиме перед законом, якщо його вину буде доведено.

Бі-Бі-Сі



Теги:мажори, Ландік, Луганськ, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar