реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Обійдемося без Козловського!

Національний конкурс краси «Княгиня України» відбудеться 23 грудня без Віталія Козловського.

Після тривалих дискусій, переговорів з організаторами заходу прийнято рішення не запрошувати співака, оскільки в Інтернеті на його адресу з’явилося багато неоднозначних публікацій стосовно насущної теми війни на Сході.

На фасаді музично-драматичного театру змінили навіть афішу. Поо це пише сайт Високий Вал

«Мені доводилось доносити організаторам в Києві про ситуацію, яка склалася тут. І яка на даний момент розгортається. Слава Богу, вони зрозуміли і вирішили, що Віталій Козловський буде працювати в іншому місці в цей день, а в Чернігів приїдуть інші люди», - розповів організатор конкурсу Олександр Майшев.

Олександр Майшев зауважив, що запрошення Козловського могло б завершитися пікетом, після якого керівництво театру знову б підраховувало збитки та власними силами відновлювало приміщення.

Окрім Тараса Петриненка та Тетяни Горобець розважатиме публіку «Кіше» та Осадчук. Ведучим заходу, як і в попередні роки, буде Дмитро Коляденко.

Нагадаємо, декілька місяців тому Віталій Козловський дав неоднозначний коментар про війну на Донбасі. Воно, сарака, не знає хто винен у російсько- українській війні... Зате мило фотографується з нелею Штепою - сепаратистскою зі Слов'янська

Раніше Козловського відмовилися приймати і в Ніжині.



Теги:Віталій Козловський, конкурс краси, Княгиня України



Коментарі (0)
avatar