реклама партнерів:
Головна › Новини › Подорожі

Обережно, водії: ожеледиця і туман на дорогах області

В цілому стан доріг сьогодні на Чернігівщині задовільний. Для їх обслуговування в області від ДП "Чернігівоблавтодор" задіяно 34 одиниці техніки та 53 осіб обслуговуючого персоналу. Проїзд автомобільного транспорту забезпечується, повідомляє обласне управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Вчора ввечері сталася прикра пригода. На 5 км автодороги Калиновиця-Варва (Варвинський район) о 20 год. 50 хв. загорівся автомобіл "Daewoo Sens". Вогнем знищено салон та обладнання автомобіля. Причина пожежі встановлюється. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1960 року народження.

Радіаційний фон:
На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 8-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Щорс – 8 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Остер – 12 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Семенівка – 10 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год.

Прогноз погоди:
За прогнозом облгідрометеоцентру, на території області 20-ї години 5 січня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вночі та вранці місцями туман. Вітер західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 12-17º, вдень 5-10º морозу.

В. Рига,
начальник управління




Теги:дороги, прогноз погоди, водії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar