реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Обережно: білоруське молоко!

Державна ветеринарна та фiтосанiтарна служба України заборонила з 21 сiчня ввозити на територiю країни продукцiю бiлоруських ВАТ "Бабушкина крынка" i ВАТ "Молочные продукты", а з 23 сiчня - ВАТ "Оршанський молочний комбiнат".

Згiдно з повiдомленням Держветфiтослужби України в четвер, такi заходи вжито у зв'язку з невiдповiднiстю продукцiї цих пiдприємств українським нормам безпеки за мiкробiологiчними та фiзико-хiмiчними показниками. Якi саме порушення виявлено в показниках якостi бiлоруських молокопродуктiв вiдомство не уточнює.

Держветфiтослужба зазначає, що вантажi, яка надiйшли в Україну до заборони, пiдлягають оформленню пiсля проведення розширеного ветеринарного контролю.

"Скасування тимчасових обмежень можливе пiсля вжиття бiлоруською стороною належних заходiв та iнспектування зазначених пiдприємств", - iдеться в прес-релiзi.

Як повiдомлялося, Україна вже забороняла ввезення бiлоруської молочної продукцiї в березнi 2012 року у зв'язку з виявленням у нiй пiдвищеної кiлькостi антибiотикiв



Теги:Держфітослужба, Молоко, Україна - Білорусь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar