реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Новий начальник управління комунального майна облради

У вівторок, 18 січня 2011 року, голова обласної ради Анатолій Мельник представив коллективу управління комунального майна Чернігівської обласної ради їхнього нового начальника – Володимира Сидоренка.

Володимир Андрійович вже обіймав цю посаду до липня минулого року. То ж для колективу управління його особа добре відома. Саме на цьому акцентував увагу співробітників управління Анатолій Мельник, характеризуючи професійні якості новопризначеного керівника. За його словами, Володимир Сидоренко – це принциповий і досвідчений керівник, який добре розуміється на справі. Основними завданнями, які обласна рада нині ставить перед управління комунального майна, є наповнення бюджету області та збереження робочих місць у підпорядкованих управлінню комунальних підприємствах.
Володимир Сидоренко щиро подякував очільнику області за високу довіру, яку йому висловили депутати, голосуючи 30 грудня 2010 року на сесії обласної ради за його призначення на посаду начальника управління комунального майна Чернігівської обласної ради. Він також запевнив і голову облради, і свій колектив, що докладе усіх можливих зусиль, щоб виправдати високу довіру і якісно виконати усі поставлені депутатським корпусом завдання.

До призначення на посаду начальника управління комунального майна Чернігівської обласної ради Сидоренко Володимир Андрійович працював на посаді голови Бобровицької районної державної адміністрації.

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради







Теги:Сидоренко Володимир Андрійович, Бобровиця, управління комунального майна Черні


Читайте також



Коментарі (0)
avatar