реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Новий міністр юстиції

Олена Лукаш Президентом Януковичем призначена міністром юстиції, бо Олександр Лавринович пішов керувати Вищою Радою юстиції.

Олена Лукаш народилася в Молдові, жила у Сєвєродонецьку. Її кар'єра почалася з помаранчевої революції, коли вона захищала інтереси Віктора Януковича. Всупереч закону і здоровому глузду. Але -- вислужилася. Захищала також Бориса Колєснікова, коли його цілком справедливо звинуватили в антидержавній діяльності за заклики до сепаратизму.

Далі -- більше. Ії чоловік завдяки жінчиній кар'єрі став керувати найзакритішою спецслужбою країни -- Службою зовнішньої розвідки. Його поінформованість плюс дружба Олени Лукаш з головою адміністрації Президента Льовочкіним створюють навколо неї цілу мафію родичів. Якщо ще й додати її сестру -- члена ЦВК.

Звісно, призначення на посаду міністра юстиції -- це для Януковича підготовка до виборів, щоб залишитися у кріслі. Хоча, якщо вибухне ще пара врадіївок та борзен, та якщо вони підуть на Київ на заміну цій яловій опозиції, то ніяка Лукаш Януковичу не поможе...



Теги:міністр юстиції, Олена Лукаш


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ганьба!
avatar