реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Нові відомості з роспропаганди

Після останньої зустрічі Путіна і Лукашенка роспрогандисти, судячи з усього, отримали нову установку й з піною на губах розвивають нову тему. Дуже вони, звичайно, шальні в цьому своєму напорі.

Суть нової рамки - Польща готує анексію Західної України і навіть більше. Одним словом, від моря до моря.
Відразу від цієї думки йдуть далі розмисли про те, як поляки це зроблять, яка Україна пропаща і як воювати з силами Польщі як членом НАТО, якщо ці сили поза межами НАТО. Тобто як захищати Україну

Всю істерію намагаються оперти на «історію». Польща замахується на Україну вже не вперше. Росія це вже не раз бачила, а Тарас Бульба, Будьонний і Тухачевський брали Варшаву.

Десь приблизно так. Розмови достатньо примітивні, і бездумно ковтне їх хіба російський глядач. Не менш простацький розрахунок і назовні - налякати «польськими панами» українців Центру, Сходу і Півдня. Зрозуміло, що такий творчий задум міг прийти в голову лише московським технологам, вихованим на фільмах Бортка.
Ці вправи навряд чи можуть завдати суттєвої шкоди. Воно такоє. Я б не писав про це. Але принагідно подумав про інше.

Чому б на Єдиному марафоні не запустити Історичну Правду Вахтанга Кіпіані Вахтанг Кіпіані? Чому не дати у прайм-таймі можливість виступати Олександру Зінченку та Антону Дробовичу?

Чому б не зробити одним з головних наголосів те, щоб показувати людям правду про нашу історію? Чому б не об’єднувати всіх об’єктивними і чесними оцінками минулого?

Бо насправді нас об’єднує правда. В кожному сенсі. Вона грунтується на єдиному національному минулому. І саме так формує силу сьогодні і сили на майбутнє.

Данило ЛУБКІВСЬКИЙ



Теги:ОПУ, широка війна, Данило Лубківський, Вахтанг Кіпіані, інформаційний простір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar