реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Нові подробиці у справі "борзнянського різника"

Прокуратура в суді довела вину особи, яка вчинила замах на вбивство

Апеляційний суд області залишив без змін вирок Ніжинського міськрайонного суду, яким засуджено обвинуваченого за скоєння замаху на вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності (ч. 2 ст. 15 п. п. 2, 6 ч. 2 ст. 115 КК України), та нападу на неї з метою заволодіння майном, поєднаного з насильством, небезпечним для життя і здоров’я потерпілої (ч. 4 ст. 187 КК України). Про це повідомила "Сіверщину" прес- служба обласної прокуратури.

Цим вироком його також засуджено за заподіяння легкого тілесного ушкодження службовій особі у зв’язку із виконанням нею службових обов’язків ( ч. 2 ст. 350 КК України).

Доводи обвинуваченого про його непричетність до скоєного, які стали приводом для подачі ним та його захисниками апеляційних скарг, були спростовані державним обвинувачем на підставі зібраних доказів.

У судовому засіданні доведено, що навесні 2013 року на Борзнянщині зловмисник з метою заволодіння чужим майном, пошкодивши вхідні двері, проник до приміщення житлового будинку, в якому мешкала потерпіла. Через відмову надати йому гроші завдав болісний удар в обличчя. Незважаючи на прохання жінки не чіпати її, оскільки перебуває у стані вагітності, наніс їй 5 ударів ножем в область живота, 2 – в обличчя та шию.

У суді також доведено вину обвинуваченого в заподіянні ще влітку 2009 року легкого тілесного ушкодження службовій особі у зв’язку із виконанням нею службових обов’язків.
Суд визнав зловмисника винним в інкримінованих йому злочинах та призначив покарання – 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Теги:прокуратура Чернігівської області, борзнянський різник, Шипуден 51


Читайте також



Коментарі (0)
avatar