реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Нові обличчя: молодий та ранній...

У 2013-2014 роках Андрій Богдан був довіреною особою Миколи Азарова. C липня 2013 року і аж до втечі Януковича він був заступником міністра Кабінету міністрів України і урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики. Джерела в уряді Азарова називали Богдана особистим асистентом прем'єра, якому глава Кабміну довіряв особливо важливі справи. На цій посаді він неодноразово дзвонив суддям різних судів від імені Азарова з вимогами вирішувати долю нерухомого майна в інтересах екс-прем'єра.

Протягом останнього року Богдан працював в команді юристів Геннадія Корбана. Зокрема, Богдан засвітився в блокуванні офісу "Укртранснафти" під час приїзду туди Коломойського. Навесні 2015 року Богдан був призначений позаштатним радником екс-губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського.

Публічну популярність Богдан придбав разом з Пукшиним завдяки скандалам з фіктивними договорами на надання юридичних послуг, за якими виводилися гроші з НАК "Нафтогаз України" при Івченкові.

Свіжим продовженням цього бізнесу став контракт фірми Пукшина-Богдана з "Укрзалізницею" на надання, як стверджують в держкомпанії, фіктивних юридичних послуг.

Тепер оце чудо - глава адміністрації Президента Зеленського. І особистий адвкоат Коломойського.

Петиція за відставку глави Адміністрації президента Андрія Богдана набрала на сайті президента необхідні 25 тисяч голосів.

Станом на 12 годину суботи, петицію, оприлюднену 23 травня, підписало 25289 людей.

Ініціатором петиції є Олександр Василевський.

"Ми, громадяни України, вимагаємо негайної відставки глави Адміністрації президента України Богдана Андрія Йосиповича через порушення закону Про очищення влади (люстрацію)", - йдеться у тексті петиції.

Щоб її розглянув президент, вона мусить зібрати не менше 25 тисяч підписів.



Теги:Андрій Богдан, корупціонери, команда зеленського, перемога Зеленського, олігархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar