реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Новгород-Сіверський підтримав вимоги вчителів і закликав не зупинятися

Акцію протесту працівників освітянської галузі України, яка відбулися у обласних центрах України та місті Києві 21-22 березня 2011 року підтримали у Новгород-Сіверському районі Чернігівської області.
Члени районної організації УНП, серед яких чимало вчителів, оперативно поширили інформацію про перелік вимог, які ставляться перед Урядом України, серед вчителів Новгород-Сіверщини.
У день проведення всеукраїнської акції у середній школі №2 міста Новгорода-Сіверського вчителі ознайомилися з текстом звернення Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України і поставили свої підписи під вимогами на знак солідарності з протестуючими колегами в країні.
Районна організація УНП, яка рішуче підтримала протест освітян, уважно проаналізувала рішення Кабінету Міністрів України щодо вимог педпрацівників. Вона відмітила, що тільки солідарними діями можна зупиняти антинародну політику влади і поставила питання:

«Чому відсутня інформація щодо такої важливої проблеми як встановлення базового окладу (тарифної ставки) працівника першого тарифного розряду за Єдиною тарифною сіткою на рівні мінімальної зарплати?»
Висновок: Новгород-Сіверської організації УНП – боротьбу треба продовжити.

Борис Домоцький
вчитель з 26-річним педагогічним стажем роботи,
голова Новгород-Сіверської районної організації УНП





Коментарі (0)
avatar