реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

"Новарку" вітали артисти чернігівської філармонії

Артисти Чернігівського обласного філармонійного центру побували у славному місті Славутич зі святковим Різдвяно-Новорічним концертом. Режисером-постановником концертної програми - Дмитром Обєдніковим були відібрані найяскравіші номери, аби створити глядачам чудовий настрій напередодні святкувань Різдва Христового та Нового року. Адже у залі клубного закладу «Кіноконцертний комплекс» зібралися цього дня працівники надзвичайно важливого підприємства, яке працює над проблемою захисту нашого довкілля від наслідків аварії на ЧАЕС. Це NOVARKA - спільне підприємство двох компаній - VINCI CONSTRUCTION та BOUYGUES TRAVAUX PUBLICS (50/50), які наразі виконують великомасштабний Проект «Проектування, будівництво та введення в експлуатацію Нового Безпечного Конфайнмента» над 4-м реактором Чорнобильської АЕС.

Своїм мистецтвом радували почесних гостей солісти Чернігівського філармонійного центру фестивалів та концертних програм заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський, лауреати Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Марина Коваленко та Ольга Печко, солісти-вокалісти Олена Близнюк, Світлана Примак, В’ячеслав Мацвійко, Богдан Тонкошкурий. Яскраві вокальні номери доповнювали чудові хореографічні композиції від балетної групи Академічного народного хору філармонійного центру під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Володимира Коцура, а також від артистів лауреата Міжнародних конкурсів Театра танцю "ЕКВАТОР» під керівництвом Віктора Войникова. Проте глядачів не лише потішили веселими піснями, танцями й жартами. Ведучі Інна Василенко та Дмитро Обєдніков розповідали про українські традиції та звичаї святкувань таких важливих та популярних свят, що наближаються. А щоб усі іноземні глядачі могли зрозуміти про що розповідають ведучі було зроблено переклад на англійську мову, який і прозвучав у виконанні Ігоря Найдьона. Тож концерт виявився не лише радісним подарунком для підвищення настрою, а й джерелом корисної та актуальної інформації. Романтичну атмосферу учасникам святкового заходу створювала жива музика професійного колективу філармонійного центру Біг-Бенд «BissQuit», який працював у фойе клубного закладу та супроводжував свято протягом всього часу.

Приємно відзначити, що керівництво компанії NOVARKA високо оцінило майстерність та віддачу артистів Чернігівського філармонійного центру. Щиру подяку за подаровані чудові емоції висловив керівник компанії NOVARKA Давід Кулє. А Беата Гаваркевіч, відповідальна за персонал NOVARKA, зауважила високий рівень артистів Чернігівського філармонійного центру, які, за її словами, достойні представляти Чернігівщину та Україну на сценах Європи.

Віра ЛОБАНОВСЬКА



Теги:Славутич, Чернігівська філармонія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar