реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ніжинців підставила "Галицька муза"?

Саме так пояснили сьогодні скандал із наміром виступу ніжинського хору "Народна криниця" у Російському центрі в Празі директор департаменту культури, туризму, релігії і національностей Черніігівської ОДА Олександр Левочко та ніжинські представники на прес- конференції у Чернігові.

Зокрема, Олександр Левочко заявив, що ніжинці з хору "Народна криниця", навпаки - герої, адже побачивши по прапорах, що їх привезли виступати в російський культурний центр замість обіцяного університету - відмовились і поїхали назад. Сама ж поїздка була організована агенцією зі Львова "Галицька муза", яка й підставила ніжинських артистів.

Цікаво, що приватне підприємство "Галицька муза" значиться як туристичний оператор, але аж ніяк не організатор мистецьких заходів. Виходить, ніжинці не читали з ким мають справу...



Теги:Народна криниця, Ніжин


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
А якби прапорів не було? Як в університеті, де мали виступати. Треба припиняти з благодійністю на експорт за державний кошт ( адже колектив діє на матеріальній базі Чернігівської обласної ради).
Якщо й виступати колективу державного закладу за кордоном, то за погодженням з офіційними органами нашої держави в сфері міжнародних обмінів.
avatar