реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Неймовірно: азовці відбили атаку росіян. Але просять допомогу

Російські атаки на металургійний завод "Азовсталь" у Маріуполі посилюються, вважається, що близько 200 цивільних залишаються на території заводу.

У полку "Азов" звернулися до світової спільноти та президента Зеленського з проханням допомогти пораненим військовим та цивільним, які лишилися на заводі.

Сьогодні заступник командира полку "Азов" в Маріуполі Святослав Паламар у зверненні до Володимира Зеленського та світової спільноти закликав евакуювати цивільних та подбати про поранених військових, "які в страшних муках помирають від неналежного лікування". Про це повідомляє ВВС.

"Дайте можливість забрати тіла воїнів, щоб українці змогли попрощатись зі своїми героями. Відреагуйте належним чином на критичну ситуацію, в якій противник не дотримується жодних етичних норм, конвенцій чи законів, знищуючи людей на очах у всього світу, керуючись вседозволеністю і безкарністю!" - наголосив він у зверненні.

Паламар підтвердив, що три дні тому на територію "Азовсталі" прорвалися російські військові, відтоді кровопролитні бої не припиняються. За його словами, російські військові порушили обіцянку про перемир'я і заважають евакуації цивільних, які продовжують ховатися у підвалах на території заводу.



Теги:Маріуполь, Азов, азовсталь, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar