реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Негайно звільніть Татарова!

Керівництво НАБУ пред’явило підозру у корупції заступнику голови Офісу президента, правій руці Януковича і Захарченка, людині, яка нищила і переслідувала лідерів Майдану, — пану Татарову.

Замість того, щоб негайно звільнити або хоча би відсторонити його, Зеленський став на його захист. Цей факт повністю руйтує міф, що Зеленський — “Божа людина”, не розуміє, що відбувається. А краде його оточення. Учора пан Зеленський став на захист корупціонера.

Саме Зеленський дав йому високу посаду, зобов’язав праву руку Януковича і Портнова контролювати правоохоронні і суддівські органи. Людина, яка має контролювати, попалася на хабарі. Це — не просто записи, а прямі свідчення пана Микитася. Хабар був данний експерту, який формував фальшиве заключення, а експерта вже заарештовано. Суд зробив йому відповідний запобіжний захід. Зеленському — “як з гуся вода”. Це — знущання над здоровим глуздом.

В Офісі президента, де Смирнов — адвокат Єфремова, Тараров — права рука Януковича і партнер Портнова, керують правоохоронними органами. Це — конфлікт інтересів. І те, що Зеленський за нього вступився, робить його співучасником. Це має руйнівні наслідки. Більше того, тиснуть і розправляються з тими, хто виводить Татарова на чисту воду. Вчора від справи проти Татарова відсторонили чотирьох прокурорів САП, які йому пред’явили звинувачення. І злили йому всю інформацію про зміст кримінальної справи, про правові дії, які мали здійснити детективи НАБУ.

Наша вимога до Зеленського — негайно звільніть Татарова! Дайте можливість детективам НАБУ розслідувати і притягнути до відповідальності людину, яка підозрюється у скоєнні важкого злочину. Інакше ви, пан Зеленський, є співучасником цього злочину.

Петро ПОРОШЕНКО



Теги:Татаров, Петро Порошенко, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar