реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Не ведіться на дзвінки куми Путіна

Шановні родини загиблих Героїв!

Зараз до вас будуть звертатися ( та й вже звертаються ) представники Оксани Марченко з пропозицією БЕЗКОШТОВНО прибути до Святогорської Лаври для участі в зйомках програми. Звичайно ж, приємно, що про ваших дітей чи чоловіків пам'ятають, що Україна почує про них.

Але заради світлої пам'яті своїх рідних, аби не ганьбити їхній подвиг, проаналізуйте ситуацію.

1. Хто запрошує? дружина Медведчука, кума Путіна, власниця бізнесу у Росії.

2. За чиї кошти ви будете їхати, жити і харчуватися у лаврі? Ну, це зробити легко і без натяків..

3. Чому для "паломництва" обрана саме ця лавра? Там, де переховувалися бойовики, зброя? Настоятель якої звинувачує Україну у розв'язанні війни і називає війну громадянською? Логіка зрозуміла: "Недобра проросійська слава Святогорської лаври вже відома усім з 2014 року, тож давайте запросимо родини загиблих, мами розкажуть про своїх синів і закличуть владу до припинення війни»

-До переможного миру?
-Яка така перемога? ПРИПИНЕННЯ - це просто перестати стріляти. І лавра поверне собі репутацію білого голуба миру, і капітуляцію перед росією легко пояснити буде: люди самі про це просять. І неабиякі люди, а родини загиблих Героїв. Ми вже у тій лаврі провели міжнародний форум миру."
-Міжнародний? між якими народами? Тіпа братськими?
...................................

Тож якщо вам зателефонують з такою сумнівною пропозицією, не ведіться на начебто вшанування пам'яті, бо яке може бути вшанування у вбивць? не ведіться на можливість безкоштовно побувати, пожити, помолитися у святогірській лаврі. Не безкоштовно. Це ціна зради

Тетяна МИРГОРОДСЬКА



Теги:Медведчук, Тетяна Миргородська, Оксана Марченко, родини загиблих, зрадники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar