реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Не вчіть ученого!

Американці, які роззброїли нашу країну своїм фейковим "Будапештським меморандумом" у 1994 р., тепер закликають нас відбиватись від агресора лише на власній території. А самі в таких випадках вони за якими стандартами діють? Під час Другої світової війни хіба не вони Дрезден розбомбили? А хто там, до речі, наніс у 1945 р. два атомні удари по Японії?

Та й з новітніх часів можна дещо пригадати: і Бєлград, і операцію "Буря в пустелі". Чи то "другоє"?

Словом, за допомогу дякуємо, але за "Будапештський меморандум", панове, ви все-таки перед Україною завинили серйозно. Якщо не в юридичному плані, то в моральному точно. А бити чи не бити власною зброєю по території агресора ми вже тепер, навчені гірким досвідом, якось самі визначимось. Тут нам не треба радників.

Анатолій НОВІКОВ

Звісно, заяви американців типу Блінкена про непідтримку українських ударів по об'єктах на території Московії не радують. Проте радує обурення шефа ФСБ Московії Патрушева через удари України "по суверенній території Росії".

Але не так давно блінкени давали Україні кілька днів на війну з РФ, а Байден планував допомагати лише партизанській війні українців під суцільною рашистською окупацією...

Можемо нагадати панам американцям, що їх Рузвельт не забороняв Черчіллю бити по суверенній території Німеччини...

А краще порадуємося заяві глави СБУ Малюка після удару по нафтокомбінату в Єлабузі- мовляв, палало і буде палати. Бо Україна - суверенна держава, і воює лише Україна, доки Америка свідомо і стрімко втрачає світове лідерство. Тож нам нема часу прислухатися до заяв стурбованих блінкенів... Бо інакше не виживемо.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Україна - США, російсько - українська війна, Василь Чепурний, Анатолій Новіков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar