реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нащадок Терещенків перемагає кагебіста

Знаковими стали вибори міського голови Глухова на Сумщині - там із ставлеником Деркача змагався нащадок відомих цукрозаводчиків і меценатів Мішель Терещенко. Він прийняв українське громадянство, вийшовши із французького, і займається в Україні бізнесом.

Хто такий Деркач? Його батько був головою СБУ при Кучмі, а сам Андрій Деркач - не тільки син свого батька, а ще й власник радіо та бізнесу, палкий прихильник російськомовної преси - навіть фестиваль міжнародний російської преси проводив в Україні. А ще він палко любить московський патріархат. Тобто, як і батько, служить одній і тій же системі. І вона явно не українська і керується не з Києва...

Проти Мішеля Терещенка деркачі та їх прислужники розгорнули справжню травлю: навіть неугодних членів комісій в останній момент поміняли.

Та це їм не допомогло: Мішель Терещенко перемагає ставленика КГБ з 64 відсотками голосів!

До речі, тепер ще раз видно якою дурною і недалекоглядною є Новгород- Сіверська районна рада з її кучмістами- комуністами, що проголосували проти надання землі Мішелю Терещенку для розвитку бізнесу у своєму районі.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Терещенко, Сумська область, Глухів, КГБ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Треба голосувати за Терещенків!!! Молодці глухівчани! Гнать в шию треба деркачів-бидланів і всю наволочь, яка вміє тільки красти! Людоньки, тільки ми можемо очистити Україну від нечисті, то ж не будемо байдужими!
avatar