реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

«Наша Україна» закликає виборців не дати вкрасти свій голос

«Лише висока явка виборців здатна завадити фальсифікаціям результатів виборів» – переконаний лідер Об’єднання патріотичних сил «Наша Україна» Віктор Ющенко.
«Наша Україна» нагадує, що сьогодні минає останній день із відведених для перевірки правильності списків виборців та просить громадян перевірити свої персональні дані, аби уникнути помилок і неточностей, та завадити можливим фальсифікаціям. Адже, лише свідома громадянська позиція виборців здатна протидіяти будь-яким способам фальшування результатів волевиявлення, які, зокрема мали місце на президентських виборах 2004 року.
Це важливо, оскільки надалі будь-яке виправлення виборчого списку буде можливо лише через суд.
Перевірити правильність своїх персональних даних можна особисто або, якщо особа нездатна пересуватись самостійно, письмово уповноважити на таке звернення іншу особу. Підчас перевірки, при собі обов’язково треба мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України.
Нагадуємо, що відповідно до чинного законодавства виборець може бути включений до Реєстру виборців лише за одною виборчою адресою, яка визначається за зареєстрованим місцем проживання. Уточнити персональні дані можна, звернувшись до відділів ведення Державного реєстру виборців вашого населеного пункту.
Не залишайся байдужим! Кожен голос важливий!
Посилання на сайт державного реєстру виборців

Прес-служба «Нашої України»





Коментарі (2)
avatar
1
А як це практично зробити, пане Ющенко та іже з ним, якщо в окружних комісіях по 14-15 людей проригівських, та й ті що залишилсися будуть або підкуплені або залякані. Не дарма ж уряд Азарова не провів цього року перепис населення, щоб в кишенькових регіонах намалювати явку 125%. Порожніми закликами нікого не налякаєш.
avatar
2
Не всі залякані або підкуплені. Не міряйте всіх під себе.
avatar