реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

"Нас били - ви мовчали!" - громадяни депутатам Чернігівської міськради

Сьогодні на акції з нагоди місяця з часу розгону євромайдану в Чернігові за поданням міської ради під міською радою Чернгігова розповсюджується звернення до депутатів міськради:

"Ви любите називати себе «представниками громади міста Чернігова», але останні події довели, що представляєте ви не громаду, а лише крісла боягузів.

Ви не помітили, як спочатку десятки, а потім сотні тисяч українців вийшли на вулицю. Не вразили вас ні кадри масового побиття студентів на Майдані Незалежності 30 листопада, ні звірства «Беркуту» під Адміністрацією Президента 1 грудня.
У ті дні чернігівці, інтереси яких ви, начебто, представляєте, були і серед побитих, і серед тих, хто зганяв зло на людях.

Не викликала вашого обурення спроба «зачистки» мирного протесту 11 грудня, коли тисячі правоохоронців душили Майдан з усіх боків, наносячи підступних ударів по ногах, але після героїчного опору Громади змушені були залишити головну площу країни.

Вашу байдужість і пихатість не сколихнули й жахливі фотографії побитої Тетяни Чорновіл. Вам прекрасно жити, тому ви й не помітили, що майже 50 українських журналістів постраждали під час виконання своїх обов’язків протягом останніх тижнів.

Виконком, який ви сформували, боягузливо побіг до суду в перший же день, коли в парку ім. Попудренка було встановлено намет в підтримку європейської інтеграції. Від вашого імені виконком топтав Конституцію України і добився заборони масових заходів у центрі міста аж до 7 січня 2014 року.

Працівники підконтрольних вам комунальних підприємств в супроводі міліції фактично викрали власність мешканців Чернігова і громадських організацій та першим в Україні розігнали силою Євромайдан в Чернігові.

Ви показали, що такі дрібниці, як Конституція, права людини і безпека громадян для вас - ніщо і не заслуговують на оцінку та реакцію Чернігівської міської ради, яка так і не спромоглася зібратися на позачергову сесію...

Ви показали, що на території Чернігова ви – нулі, які нічого не варті. Вас просто нема! Ви як хижаки з’являєтесь тільки тоді, коли треба вкрасти землі міста.

Ви спали, коли міліція «шила» кримінальну справу на 3 роки проти чернігівського підприємця лише за надання обладнання для озвучення зборів депутатів від опозиції у ваше свято - День місцевого самоврядування на Красній площі.

Невже вам не видно, що держава і місто котяться у прірву від «покращення» та таких «гаспадарників», що керують Черніговом?
Ви вперто не помічаєте, що за час, який минув з моменту проведення останньої сесії міської ради, країна стала іншою. Більше місяця на майданах по всій країні протестують тисячі Громадян, сотні тисяч щонеділі виходять на народні віче.

Мабуть, більшість із вас ніколи не зрозуміє, чому вони всі не сидять вдома та не радіють вашій Йолці.
Спробуємо коротко пояснити вам, що відбувається.

Ми переконані, що катувати людей, які виходять на мирні протести - неприпустимо. I заспокоїмося, лише коли винні понесуть кримінальну та політичну відповідальність.

Ви ж своїм мовчанням упродовж місяця показали, коли міліція пускає кров сотням українців - це нормально для вас.
Громадяни України, які масово вийшли на акції протесту, довели, що мають Гідність. Саме її бракує більшості депутатів в Чернігівській міськради, її виконкому та міському голові Соколову.

Нам соромно за таку владу древнього Чернігова!

Після цих подій ви, поки що, залишитеся депутатами, мером або членами виконкому. Але представниками громади міста вже не будете. Ми постараємося, щоб усі чернігівці знали про ваше злочинне мовчання, боягузтво і зраду інтересів своїх виборців.

Громадськість Чернігова
30 грудня 2013 року



Теги:Майдан, Олександр Соколов, гідність, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar