реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Народний фронт" спростовує заступника Ляшка Лозового

Заява Чернігівської обласної партійної організації «Народний фронт»

Прес-служба обласної партійної організації політичної партії «Народний фронт» уповноважена повідомити, що інформація, оприлюднена народним депутатом Андрієм Лозовим стосовно нібито підкупу виборців партією «Народний фронт» в Чернігові не відповідає дійсності та поширена з метою дискредитації виборчого процесу.

Політична партія «Народний фронт» не приймає участі у довиборах народних депутатів України, що мають відбутися 17 липня 2016 року.

Офіційно заявляємо, що Чернігівська обласна організація політичної партії «Народний фронт» не підтримує жодного з кандидатів у народні депутати по 206 мажоритарному виборчому окрузі.

Ми засуджуємо будь-які прояви порушення виборчого законодавства, у тому числі і підкуп виборців.

Окремо звертаємося до народного депутата України Андрія Лозового із закликом офіційно спростувати поширену ним недостовірну інформацію та утриматися від популістичних, непідтверджених нічим політичних заяв в майбутньому.

Звертаємося до всіх учасників виборчого процесу з вимогою неухильно дотримуватися норм законодавства, а правоохоронні органи – об’єктивно та неупереджено реагувати на всі випадки таких порушень.

Закликаємо виборців зайняти громадську позицію, сигналізувати про порушення виборчого законодавства та своїм голосуванням дати жорстку оцінку тим, хто веде брудну кампанію та застосовує технологію підкупу.

Прес-служба Чернігівської обласної партійної організації
«НАРОДНИЙ ФРОНТ»



Теги:Народний фронт, округ 206, Олександр Кодола, Лозовий


Читайте також



Коментарі (0)
avatar