реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Наркоторговці щомісяця мали прибуток 200 тисяч

Поліція Чернігівщини викрила трьох чоловіків, які налагодили схему незаконного виготовлення та збуту наркозасобів та психотропних речовин.

Як повідомили правоохоронці, зловмисники виготовляли та збували наркотики так званим методом із рук у руки. За даними слідства, злочинну діяльність організував 33-річний чернігівець. Він був раніше судимий за наркозлочини. Двоє спільників розповсюджували різні види наркотичних і психотропних речовин: амфетамін, канабіс, PVP-солі. Щотижневий прибуток наркоділків становив в середньому 40—50 тисяч гривень.

Слідчі ГУ Нацполіції в Чернігівській області спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань провели сім обшуків у місцях проживання і транспорті фігурантів. Виявили та вилучили пакетики з порошкоподібними речовинами, фасувальні матеріали, електронні ваги, «чорнові» записи, банківські картки, гроші. Крім того, поліція вилучила холодну зброю (ніж-кастет) та предмет, схожий на вогнепальну зброю та патрони до нього. Вилучене спрямували на експертизу. Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі. Поліція встановлює інших учасників злочинної схеми.

"Голос України"



Теги:наркоторгівля, чернігівська поліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar