реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Наркотичний рюкзак

14 березня у пункті пропуску «Нові Яриловичі» на українсько-білоруському кордоні за підозрою у спробі незаконного переміщення через кордон наркотичної речовини затримано громадянку Російської Федерації.

До зони митного контролю пункту пропуску 30-річна громадянка зайшла пішки. За її словами вона подорожувала з України до Білорусі автостопом. На пропозицію інспектора митниці громадянка заповнила митну декларацію, в якій вказала про наявність іноземної валюти та підкреслила, що не переміщує наркотичних та психотропних речовин. Після повторного опитування інспектор митниці запропонував дівчині прослідувати до службового приміщення для здійснення огляду її речей. У присутності понятих спільною митно-прикордонною групою було виявлено у кишені рюкзаку прозорий поліетиленовий пакет, в якому знаходився газетний згорток з висушеними ростками та дрібними частками рослин з характерним запахом коноплі. Поряд зі згортком була люлька із залишками слідів паління. У іншій кишені рюкзака знаходились гранули з речовинами рослинного походження темно-зеленого кольору. При застосуванні тесту «Сигма» працівники служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил отримали позитивний результат на вміст у виявлених речовинах канабісу.

Чернігівською митницею порушено адміністративну справу за статтею 352 митного Кодексу України. Громадянка затримана. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.

Світлана СТРИЖАК, головний інспектор зв’язків з громадськістю Чернігівської митниці




Теги:Світлана, канабіс, Стрижак, наркотик, канабис, митниця, конопля, Чернігівська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar