реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нардеп-опозиціонер у Чернігові: «Звертайтесь, і я все вирішу. Можливо…»

У Чернігів 14 грудня завітав нардеп Віталій Купрій.
Народний обранець позиціонує себе як представник опозиційних політичних сил. До речі, анонсована тема зустрічі – розмова про місцеву проблематику.

Нагадаємо, народний депутат Віталій Купрій обраний по виборчому округу №29, що у Дніпропетровській області. Дивно, що нардеп, маючи півмільйона виборців на рідній Дніпропетровщині, втрачає час на піар-заходи з журналістами у Чернігові. Залишається сподіватись, що виборчий округ депутата настільки успішний, що не потребує уваги народного обранця.

Тим не менш, цікаві анонсовані депутатом теми для розмови. Це тарифи, транспорт, корупція, екологія та інше. Це майже 100%-во належить до компетенції місцевої влади. Також гарантоване «термінове депутатське реагування» зведеться, ймовірно, до запитів та звернень до місцевої влади.

Втім зустріч із виборцями народний депутат призначив не на місцевому майдані, а у… готелі, що, за інформацією ЗМІ, належить… росіянам.
Як відомо, управляюча компанія ТОВ Reikartz належить росіянам: Юрію Васіну (Москва), Леоніду Лавретьєву (Москва), Тімуру Родіонову (Москва). І лише один із 4-х власників сором’язливо зареєстрований у Львівській області – Володимир Кашутін (смт Брюховичі).

До речі, небайдужі жителі обласного центру прийшли на зустріч з народним депутатом щоб висловити свою позицію до такого “патріотично” налаштованого народного обранця, який не зважаючи на агресивну політику Російської Федерації стосовно України, винайняв конференц-зал за кошти платників податків нашої держави, та сплатив їх в кишеню росіянам.

Як завжди народним депутатом було проігноровано низку питань, які поставили місцеві журналісти на зустрічі, в т.ч. щодо місця проведення заходу в готелі з російським капіталом, факт наявності подвійного громадянства тощо, на що, наш втаємничений агент Кремля – відмовчався.

Довідково. Віталій Купрій працює заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Обраний по округу №29.
Перемогу на виборах у 2014 році здобув завдяки тому, що позиціонував себе як кандидата від президентської партії БПП «Солідарність». Вже у парламенті відмежувався від БПП, оголосивши себе опозиціонером.



Теги:купрій, фсб, БПП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar