реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Наловив риби на 14 тисяч збитків

Продовжуючи спільні рейди, інспектори сектору водної поліції Чернігівського відділу поліції та працівники рибоохоронного патруля в Куликівському районі затримали чергового зловмисника, який завдав рибному господарству збитків на 14,5 тисяч гривень. Про це "Сіверщину" повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області.

Житель Ніжина на озері біля села Кладьківка Куликівського району виловив за допомогою чотирьох сіток зяберних 65 кілограмів риби. Рейдувальники зафіксували факт порушення та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Куликівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області.

Поліція виявила та вилучила у браконьєра сітки та надувний гумовий човен. Зловмисник здобув 184 карасі, 16 щук, 48 линів, 3 плітки і одну плоскирку. Збитки, нанесені рибному господарству, оцінюються в 14,5 тисяч гривень.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 249 кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) - карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.



Теги:Кладьківка, Ніжин, браконьєрство, ГУ НП в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar