реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Наливайченко: Україна перебуває перед загрозою втрати незалежності

Всеукраїнський референдум - це визначальний етап у тисячолітній боротьбі за Незалежність української держави. Своїм «так» за вільну Україну люди сказали «ні» Радянському Союзу. Про це сказав лідер Громадської ініціативи «Оновлення країни», голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко у своєму виступі під час заходів, присвячених 20 річниці Всеукраїнського референдуму, що відбулися на Тернопільщині.

Він вважає, що референдум – це крок до незалежності нашої держави, однак нині необхідно наповнити державу українським змістом, зробити її ефективною і демократичною.

«Сьогодні Україна опинилась перед загрозою втратити Незалежності. Українофоби при владі знищують нашу мову та культуру, малороси тягнуть нас в ярмо Євразійської діри, нам нав’язали окупаційний Чорноморський флот, мільйони українців опинились за межею бідності. Новий закон про вибори обмежує народ у праві голосу», - говорить Наливайченко.

На його думку, усі ці спроби повернути совок приречені на поразку. «Совок не пройде! Наш народ переміг більшовизм, переможе й цей режим, який насправді є слабким, тому що він тримається на брехні, несправедливості та рабській психології «гомо совєтікус», - заявив Наливайченко.

На його глибоке переконання, національна єдність, як і двадцять років тому, переможе потуги червоних, промосковських номенклатурників, які засіли в політбюро партії влади.

«Україна буде вільною. І вибори 2012 року є продовженням боротьби 1991 року. Переконаний, що українці вкотре підтвердять свій історичний вибір двадцятирічної давнини. На найближчих парламентських виборах переможуть українські сили, переможе наше прагнення до волі та справедливості», - наголосив лідер «Оновлення країни».

Він підкреслив, що незалежно від партійного ангажування, українці спільно здобували свободу для України - і у 1989-1991-му і в 2004-му. «Вірю, що час для нового об’єднання - не за горами», - заявив Наливайченко.





Коментарі (0)
avatar