реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Найпівнічніша районна рада України вимагає від Януковича зупинити кровопролиття

У Семенівці мінус 28. А сесія районної ради видалася доволі гарячою: першим бо питанням було прийняття заяви про суспільно- політичну ситуацію в Україні. А розпочали її з хвилини пам'яті до жертв Євромайдану.

Сесія вирішила, не розпалюючи пристрасті, проголосувати - слово в слово - за текст заяви, що днем раніше прийнятий обласною радою. Таким чином, компроміс між владою і опозицією було знайдено.

Драйву семенівцям додав виступ депутата обласної ради від опозиції Миколи Звєрєва: "Майданом сьогодні стала вся Україна! Якщо та ж київська політика триватиме - Майдан дійде до кожного села! "Беркуту" на всіх не вистачить. Нам потрібне перезвантаження влади, адже так далі жити не можна!"

Виступ був настільки різким для семенівських стін, що голова Семенівської РДА Сергій Євменов у своєму виступі весь час апелював саме до Звєрєва, а сільська голова з Олександрівки (практично - батьківщина Л.Кучми) сказала, що її зараз інфаркт схопить. Адже, за її словами, Майдан не може виступати від імені українського народу, якщо олександрівці проголосували за Партію регіонів. І що - добре живуть?!



Теги:Майдан, Сеенівка Чернігівської області, Кучма, Олександрівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar