реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Найбагатший "українець" купив квартиру з вікнами на Гайд -парк

Часопис Financial Times вміщує на першій шпальті статтю про щасливого нового власника найдорожчого у Британії помешкання з вікнами на Гайд Парк у центрі Лондона.
Заголовок проголошує: "Найбагатша людина України заплатила за вікно на Гайд Парк 136 млн. фунтів".

ФТ розповідає з посиланням на речника Рината Ахметова, що український найбагатший олігарх придбав квартиру у престижному блоці One Hyde Park в якості інвестиції для його компанії System Capital Management.

Найбагатша людина України заплатила за вікно на Гайд Парк 136 млн. фунтів. Про це повідомляє Бі-Бі-Сі.Бі-Бі-Сі

Часопис зазначає, що SCM є провідною українською фінансовою та промисловою групою з активами на суму 18, 5 млрд. доларів станом на 2009 рік.

Financial Times пише, що пан Ахметов видав 136 млн. фунтів на пентхауз у Лондоні і ще до 60 млн. на його обладнання, а загальне багатство бізнесмена оцінюється у 16 млрд. доларів.

Ціни на престижне житло у Лондоні зросли з 2009 року на 30% саме завдяки іноземним бізнесменам, які вважають Британію надійним прихистком від непевності у власних країнах,- зазначає ФТ з посиланням на агенцію нерухомості Knight Frank.

Інвестиції у дороге житло Британії стають привабливим для багатих іноземців способом вкласти гроші. Сам престижний комплекс квартир One Hyde Park, де придбав квартиру Ахметов, є спільним інвестиційним проектом британського магната Крістіна Кенді та прем’єр-міністра Катару.

FT зазначає, що попри рекордно високу вартість квартир комплексу One Hyde Park, 45 вже продані, а ще 30 залишаються на продаж.
Фото агнеції Рейтарс




Теги:Ахметов, дороге житло, олігархи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar