реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Нагадування для майбутніх переговорів

Знаю, що бомбардування ворожих міст стратегічно не міняє ходу війни - як британці впень знищували німецькі міста, але це не впливало на ставлення населення до Гітлера і його дияволізму. Точно так і бомбардування Білгорода не вплине ні на тупість і нацизм населення Московії, ні, тим паче, на того колективного Путіна, що вправляє мізки московитам.

Але - і це для нас головне - удари по російських містах дають психологічно- терапевтичний ефект для українців. Я добре пам'ятаю яка розбирала злість, коли московити нахабно, відкрито, мало не сміючись із кабін літаків, розстрілювали чернігівців у черзі за хлібом, за водою і як стало легше, коли наш Чижиков збив "Іглою" першого каzz... літака. Точно так і тут - відновлюється баланс війни. Ми показуємо, що не беззубі, що з нами треба рахуватися. Україна - це сила, яку забоявся перед смертю навіть Кіссінджер...

Звісно, і важливі цілі - як, скажімо, у Брянську ловкий був вогонь на заводі напівровідників - це другий за масштабами подібний завод на Росії. Звісно, він дуже важливий для воєнної промисловості ворога. Але більше радує відплата.

Ні, ми не радіємо смертям мирних росіян. У нас до них ставлення, як у кавказців, коли їх знищувала російська імперія - як до худоби, що ремигає, жує і слова насупроти своєму правителю не скаже. Як до озвірілої худоби. Зрештою, учора в Семенівці 35- річного українця вбив не Путін з холодильника, а якийсь конкретний росіянин. Точно так і українці, що загинули в Києві, Дніпрі, Харкові, Львові... нема кінця цьому списку російської агресії ... - їх убив не Путін чи Патрушев, а прості росіяни, родичі яких мають жахатися української відплати не тільки в Білгороді, але у всіх містах російської імперії.

Ну, і нагадую для майбутніх переговорів - Брянська, Курська, Воронезька, Ростовська, Білгородська області та Кубань мають стати зоною безпеки під контролем ЗСУ, а Стародубщина, українські райони окупованої Слобожанщини разом з Таганрогом мають повернутися до України, як частина компенсації.Як поернення окупованого 100 років тому - українці завжди повертаються по своє...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Стародубщина, широка війна, Василь Чепурний, Білгород, Таганрог


Читайте також



Коментарі (0)
avatar