реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Надходження податків у Чернігові

Свою роботу міські податківці підсумовують на нарадах.

Про надходження податків до бюджетів за 1 квартал 2011р. на черговій нараді повідомив в.о. начальника ДПІ у м. Чернігові Олександр Марухленко. «Основними нашими завданнями із забезпечення добровільного виконання платниками податків зобов’язань є налагодження партнерських відносин і конструктивного діалогу з представниками бізнесу. Тому ми намагаємося говорити з підприємцями однією мовою – мовою професіоналів і забезпечуємо виконання завдань покладених на нас державою», - повідомив він.
У цілому з початку року збір до бюджетів усіх рівнів склав 214,9 млн.грн., з них до загального фонду – 205,6 млн.грн.
Щодо основних видів податків, бюджетні призначення виконано: з податку на прибуток на 104,8 відс., податок на додану вартість - 116,3 відс., акцизного збору - 107,1 відс.
Місцевий бюджет поповнився за цей період на 101,0 млн.грн
Звісно, основне джерело наповнення місцевого бюджету це податок з доходів фізичних осіб. У структурі місцевих податків він становить 76,8 відс. На обсяги надходження податку з доходів фізичних осіб впливають такі чинники як фонд оплати праці, прожитковий мінімум, розмір мінімальної заробітної плати та рівень надходжень податку від суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб. За І квартал поточного року до місцевого бюджету надійшло 77,6 млн. грн. цього податку.
Ірина Берегова, ДПІ у м. Чернігові





Коментарі (0)
avatar