реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Нацизм московської патріархії

Свіжі документи «Всємірнава русскава народнава сабора», керівником якого є Гундяєв, де «спєцапєрация» названа «священною війною», де надано чергові виправдання російської агресії проти України - черговий доказ того, що:

• з релігійної точки зору ідеологія «рускава міра», яка потужно витісняє з життя РПЦ залишки православʼя і взагалі християнство - це ЄРЕТИЧНЕ вчення та новітня форма ідолопоклонства;

• зі світської точки зору ідеологія «русміра» - це форма нацизму, яка виправдовує агресивну війну, терор, геноцид та інші злочини проти людяності.

Яких ще треба доказів, щоби заборонити релігійним організаціям України мати підлеглість російським державним центрам контролю за релігією - Моспатріархії та іншим подібним? Скільки ще «русміра» має згенерувати Гундяєв, щоби МПвУ РЕАЛЬНО (а не в пустих деклараціях) відділилася від його влади?

Адже навіть послідовники МПвУ визнаЮть, що ці нові документи за підписом Гундяєва - фашизм.
Однак порвати з Моспатріархією все одно не можуть. Бо перебування у духовному полоні Московії розвинуло в них «стокгольмський синдром» релігійної залежності від неї.

Чи повинні суспільство та держава ЗВІЛЬНИТИ ЗАРУЧНИКІВ, навіть якщо вони перебувають під дією «стокгольмського синдрому» і самі не можуть позбутися цієї залежності? Відповідь здорового глузду - очевидна.

Тому відповідні зміни до закону мають бути прийняті, і невідкладно. З ними вже і так запізнилися, тож подальше зволікання - не виправдане нічим. Адже «русмір» не спить і не чекає - він вбиває кожного дня не лише тіла, але й розум та душі тих, хто лишається під його впливом.

Митрополит ЄВСТРАТІЙ ЗОРЯ



Теги:Русскій мір, Євстратій Зоря, РПЦ, широка війна, єресь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar