реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На поклін до Путіна

Митрополит Чернігівський і Новгород- Сіверський Амвросій (Полікопа) полетів на архієрейське зібрання Російської церкви у Москву. Разом із трьома десятками інфільтрованих російських агентів у рясах і з панагіями. Бо треба віддати поклін імперато..., тобто Путіну, який пообіцяв прийти на їх збори.

Полетів Амвросій на літаку сумновідомого на Чернігвщині одеського екс-депутата Ігоря Рибакова. Про це повідомляють знавці у соцмережах.

"Так от двома бізнесджетами некисла така делегація феесбешніків в рясах полетіла на свій корпоратів під назвою "Архієрєйський Собор РПЦ", - пише Роман Сініцин. - Делегація під керівництвом митрополита Онуфрія і керуючого справами УПЦ МП Антонія. А ще от тут кажуть, шо там був нєкій Августин - голова синоідального. відділу УПЦ МП по взаємодії зі ЗСУ (чотко, правда?). Відділ активно займається інтеграцією агентури, під виглядом капеланів, в ЗСУ. Собор цей, а вірніше всесвітній зїзд російської агентури - присвячений розбудові русского міра".

Така поїздка в стоперший раз показує: ніякої незалежності УПЦ МП від Москви нема й не було. Але це не знає тільки дурний, лінивий і забамбулений імперською пропагандою.

А чого б і не їхати Амвросію на поклін у ставку хана? Там же, в патріарших майстернях Кіріла (Гундяєва) працює якимось начальником його син, там його інші сини, невістки, внуки. А мо " й привезе їх у Чернігів - показати свою приватну маєтність під стінами Троїцього собору, надану земелькою в заповідній зоні щедрою рукою Олександра Соколова, що був міським головою недавно.

До речі, саме в харківському храмі, де настоятелем тоді був Полікопа (майбутній митрополит Амвросій), і проходтв розкольницький собор УПЦ МП, на якому за вказівкою Москви предстоятелем було обрано ростовського митрополита Володимира (Сабодана) замість законного предстоятеля митрополита Філарета (Денисенка). КГБ де попало, для ризику, свої сходки не проводить... Що тоді, що тепер.

Василь ЧЕПУРНИЙ

На фото: патріарх московський Кіріл (Гундяєв) та київський його ставленик митрополит Онуфрій (Березовський).



Теги:митрополит Амвросій, УПЦ МП, Чернігівська міська рада, КГБ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar