реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

На хвилі «728»

Цьогорічний проект «На хвилі «728» занурить глядачів в ті часи, коли радіохвилі радіо дарували свіжий подих свободи та натхнення!
«На хвилі «728» - це атмосфера доброзичливості, катарс тису і любові! Адже проект об’єднає відомих та успішних особистостей навколо спільної творчості та благодійної мети.
Про це розповіли журналістам у чернігівському барі "Cuba" організатори проекту - Оксана Тунік-Фриз, Олександр Норов і Олексій Загоруйко.
Вже традиційно, учасники проекту будуть виходити на сцену Міського палацу культури. Але цього разу співатимуть вони в дуеті з професійними співаками. В програмі будуть представлені відомі пісні минулого, які ловили наші співвітчизники на радіохвилях своїх приймачів. Постановка пройде як один день життя на радіо, вільного від політики, сірих буднів та нагальних проблем.
Хто саме запрошений у проекті і співатиме, Оксана не відповіла, але залишила це таємницею з метою майбутніх сюрпризів.
Підготовчий процес розпочався з 1 листопада і триватиме протягом місяця. Учасників проекту буде близько 20.

Кошти від проекту планують витратити на нагальні потреби Міського палацу культури. А саме на закупівлю решти стільців для концертної зали, яким вже більше 40 років. Деякі відомі і невідомі блакгодійники зможуть викупити "іменні стільці".
Як відомо, проект «728» виник 2009 року саме для цієї мети. Саме 728 місць у концертній залі Міського палацу культури. Половину цих стільців було замінено саме завдяки небайдужим мешканцям міста. Завдяки попереднім двом проектам «728» більша частина зали вже має нові стільці. Але організатори та учасники проекту не збираються зупинятися на досягнутому і продовжують розпочату справу.
Вашій увазі третій мистецький проект - «На хвилі «728»:

"Високий Вал"











Коментарі (0)
avatar