реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

На День Соборності в Чернігові націонал-демократи об’єднались (оновлено)

22 січня 2012 року у Чернігові обласні організації партій «Наша Україна», Конгресу українських націоналістів, Української народної партії, Української платформи «Собор» створили координаційну раду національно-демократичних сил Чернігівщини.
Мета: координація зусиль щодо об’єднання національно-демократичних сил області, спільного проведення заходів та участі у парламентських виборах 2012 року.

Уповноважені представники обласних організацій цих партій Володимир Ступак (УНП), Станислав Лоленко («Наша Україна»), Валерій Рябченко (КУН), Олександр Литвиненко (УП «Собор») підписали заяву про створення Координаційної ради національно-демократичних сил Чернігівщини.
Крім того, було прийнято звернення до голів цих партій та інших партій національно-демократичного спрямування.
У зверненні підкреслюється, що за 20 років незалежності наша держава так і не стала правовою, демократичною, національною державою. Навпаки, в Україні відбувається: згортання демократії та свободи слова; національні інтереси перетворилися на предмет політичних торгів і корупції; знищується мале та середнє підприємництво; продовжується рейдеське захоплення підприємств; у селян намагаються відібрати землю; масово закриваються українські школи; з теле- і радіо ефіру витісняється українська мова і культура.
Автори звернення переконані, що ситуацію в державі можна змінити, якщо зараз, напередодні парламентських виборів, національно-демократичні сили знову об’єднаються, як це було в 1989-1991 роках та 2001-2004 роках.
Чернігівські обласні організації УНП, «Нашої України», КУН, Української платформи «Собор» вимагають від керівних органів партій прискорити процес об’єднання в одну політичну силу на спільних ідеологічних засадах з метою розбудови Соборної, Демократичної, Національної і Правової Держави.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП


На світлині зліва направо уповноважені представники Чернігівських обласних організацій Валерій Рябченко (КУН), Станислав Лоленко («Наша Україна»), Володимир Ступак (УНП), Олександр Литвиненко (УП «Собор»),













Коментарі (4)
avatar
1
От тільки прикро, що жодного обличчя з цієї світлини, окрім пана Ступака , славетна Чернігівщина не мала нагоди побачити у партійно-громадських справах обласного масштабу.
Звичайно що зараз настав час для оголошення всіляких заяв на кшталт цієї. І ці спектаклі продовжуватимуться до весни.
Здається , що хлопці навіть і не знають для чого вони створюють подібні координаційні ради. Адже не так давно всі ці підписанти щось схоже народжували так само на обласному рівні!? Дивує тільки одна маленька річ, а то нехайби і далі бавилися- мова про відверте ігнорування українськими реаліями політичної погоди у знедоленій країні.
Всім їм до одного місця майбутнє України. Найголовніше- задовольнити амбіції столичних вождів-аутсайдерів. А це вже неправільно, як для патріотів, якщо вони є.
avatar
2
Борисе, казав би прямо:
Найголовніше- задовольнити амбіції не столичних вождів-аутсайдерів, а амбіції деяких містечкових атаманів-месій.
Все інше відверте ігнорування українськими реаліями політичної погоди у знедоленій країні.
avatar
3
Шановні хлопці з УНП! Все це ваше "об'єднання" - черговий безплідний трагіфарс. Чим ви тішитеся? Тим що в дусі КПРС закриваєте рота тим, хто неугодний теперішній антиукраїнській владі? Скільки ви набрали відсотків на місцевих виборах? Де потужні фракції УНП у міській, обласній та районних радах? Їх просто немає. Закінчилася пшиком акція-гасло "Шануй українське!" Ваш не в міру амбітний лідер Ю.Костенко їздить на імпортній машині. З яким непотрібором ви тільки не єдналися! Взяти хоча б того ж перманентного пристосувкнця- кучміста Плюща. Нічого з того ніколи не виходить. Ви на сьогодні є політичними трупами. Правильно пише п. Домоцький.
avatar
4
Пане "Принциповий", не ховайтеся за псевдо, а приходьте в офіс УНП побалакаємо.
Якщо в УНП "в дусі КПРС закривають рота", то цікаво почути в який партії чи організації дозволяється взагалі мати слово і власну думку, крім УНП, і не давати ні копійки в її партійну касу?
Якщо така є негайно вступаю в таку партію, незалежно від її політичної програми, і всіх агітую в нею вступати.
avatar