реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

На Чернігівщині стартувало масштабне будівництво дороги

Це Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин і цього року заплановано зробити поточний та середній ремонт на 75-кілометровому відрізку.

У народній пісні йдеться, як "від Полтави до Прилук істоптала закаблук", а в нас, на Чернігівщині, від Ніжина до Прилук невдовзі не доведеться "істоптувати" шину - стартувало масштабне будівництво дороги.

Це Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин і цього року заплановано зробити поточний та середній ремонт на 75-кілометровому відрізку. Як повідомили в Службі автомобільних доріг у Чернігівській області, проектом передбачено облаштування нового покриття проїзної частини, разом з ремонтом штучних споруд по всій протяжності, укріплення узбіччя, обладнання ділянки засобами організації та безпеки дорожнього руху тощо. Ця дорога була прокладена півстоліття тому з покриттям, яке не розраховане на нинішні навантаження.

Роботи виконуватиме спільне українсько -німецьке підприємство "Автострада", яке вже встановило новий асфальтобетонний завод та завезло техніку і матеріали на об'єкт. Стартують ремонтні роботи від села Товкачівка Прилуцького району.
"Голос України"



Теги:дороги, Прилуцький район, Велике будівництво


Читайте також



Коментарі (0)
avatar