реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

МЗС вимагає від Росії повернути Крим додому

Вимоги до Росії задля встановлення миру на Сході України оприлюднили у вітчизняному МЗС. Перелік вимог озвучив речник МЗС Євген Перебийніс.

Передусім, офіційна Москва має негайно відвести від українського кордону свої війська та вивести російські підрозділи з території України – як з Автономної республіки Крим, так і з Донбасу. Окрім того, необхідно узгодженими діями посилити режим безпеки на українсько-російському кордоні. Наполягають у МЗС і на публічному відмежуванні Кремля від сепаратистів, що діють в Україні.

Нагадаємо, сьогодні Рада Федерації задовольнила прохання президента РФ Володимира Путіна та скасувала постанову про використання Збройних сил в Україні.

Як відомо, лідер кримських татар Мустафа Джемілєв висловив переконання, що Крим невдовзі повернеться в склад України. Таку ж позицію має Президент України Петро Порошенко. Переконаний у цьому і Патріарх Київський та всієї Руси - України Філарет, який каже, що Росія не тільки з Криму вийде, але й забере свій флот із Севастополя.



Теги:сепаратисти, російська окупація, МЗС, Крим


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Але ж як чітко працює російська Дума - вчор Путін попросив, а сьогодні Дума задовольнила. От би наша Рада так працювала!

А чи стосується це рішення Криму, ЛНР і ДНР?. 
Чи визнає Путін і Дума ці регіони Україною?
avatar