реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Мовний законопроект нам нав'язують зайди

На сайті радіо "Свобода" Тарас Марусик обнародував авторів законопроекту Ківалова- Колесніченка. Це Колесніченко В.В. – народний депутат України; Ківалов С.В. – народний депутат України; Монастирський А. І. – генеральний директор Всеукраїнської благодійної організації «Єврейський фонд України», Всеукраїнська громадська організація «Єврейський форум України»; Товт М. М. – почесний голова Демократичної спілки угорців України, народний депутат України ІІ скликання; Божеску А. – відповідальний секретар Міжрегіонального Об’єднання «Румунська Спільнота України»; Бортнік Р.О. – голова Всеукраїнської громадської організації «Правозахисна організація «Спільна Мета».

Всі вони неукраїнці, проект московський, але для прикриття поставлено українця Колесніченка. Точно так, як Ульянов- Лєнін наказав Антонову додати своє українське прізвище Овсієнко, щоб легше дурити українців...

Хто такі ці діячі?
Почнемо з останнього. Руслан Бортнік є заступником голови Колесніченкової «Російськомовної України», про що замовчує. Він дослужився вже до подяки та іменного годинника Президента Віктора Януковича (2010 рік), а також ордена «Почаївської ікони Пресвятої Богородиці» Української православної церкви Московського патріархату (2009 рік). Був одним з керівників Радикальної партії, яку продали Олегу Ляшку.

Аркадій Монастирський є членом ради «Російськомовної України», представляє одну із багатьох єврейських організацій. Михайло Товт президентським указом «Про Конституційну Асамблею» введений до її складу і представляє якусь частину угорців. Ауріка Божеску працює у Верховній Раді України і є помічником-консультантом народного депутата України та депутатом Чернівецької обласної ради від Партії регіонів.

Ну, про Серьожу Підрахуя не жартував тільки лінивий. Один із його одеських каналів, за даними Сергія Гуцалюка, є відверто фашистським.

2008 року президент Російської Федерації Дмитро Медведєв нагородив Вадима Колесніченка орденом Дружби – не за гарні очка, а «за збереження російської мови і російської культури».

Того ж року Вадим Колесніченко створив ВГО «Правозахисний громадський рух «Російськомовна Україна»



Теги:Колесниченко, українська мова, 5 колона, рука Москви, агенти впливу, Ківалов


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Вже нав'язали. Але є надія, що президент, розуміючи наслідки, такий закон не підпише. Та й КСУ сьогодні вже не такий, що вважає три за два.
В тому, що сталося винуваті не стільки ті, про кого Ви написали, (їх можна зрозуміти - вони переслідують свої інтереси), скільки ті мільйони етнічних українців, що відмовилися від рідної мови і перейшли на російську.
avatar
2
Закон прийняли. Бо опозиція так і не змогла,у стилі колишнього очільництва у парламенті Вячеславом Чорноволом, довести до пуття щось схоже на відстоювання позиції. Всі ці люди, що продовжують ототожнювати себе з народними обранцями від опозиції, просто скомпроментували свій імідж по повній програмі. Але шанс є завжди. Так і у них він лишається. Треба тільки назавтра скласти з себе повноваження обранців народу задля власного відстороненння від чорнухи, яка відбувається у парламенті.
А ще, чесно кажучи, соромно за лідерів опозиції, під руками у якої є "потужні" міські та обласні організації у Києві та області. Невже вивести на вулиці 10-15 тисяч нормальних людей- то є проблема? Де Ю.Костенко, В. Кириленко, Б.Тарасюк. Мовчу вже про Бют, інші структури, заздалегідь знаючи про липу, яка цвіте у кінці червня!?
Скоріш за все проблема вісвітлюється у вигляді питання про майбутнью участь у виборах.Тому і поводятьсявожді незрозуміло для люд. Але досить впевнено, як для себе, почуваються старожили жорстких і незручних крісел під скляним куполом.
Тепер у них завдання- вкотре обдурити наївних виборців.Вперед, Україно!
avatar
3
А мене цікавить, що скаже самий український з українських президентів В.Ющенко, який свого часу розмахуючи перед виборами-2010 у драмтеатрі копіями кримінальних справ Ляшка, талдичив, що за 5 років його каденції Донецьк став значно бліьш українським. Ясно ж, що сам народ пригнічений ярмом донецького криміналу, і не може захистити мову від посягання наперсточників та громил з ПР та комуняк, але усі ці яйценюки, турчинови, кожемякіни чому не лягли кістками і допустили свавілля при голосуванні? А Литвин та його шаражка зайвий раз підтвердили високе звання проституток.
avatar