реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Московських агітаторів прикрили?

У це слабо віриться, але президент ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України про закриття трьох телеканалів, формальним власником яких є народний депутат Козак, а фактичним - Медведчук. Мова йде про «112 Україна», Zik та Newsone. Ці канали роками провокували зневагу до України, виступали пропагандистами, хоч трохи й прихованими, "русского мира".

І вже піднявся лемент на захист. Першим, як не дивно, виступив голова Національної Спілки журналістів Сергій Томіленко. Як член Спілки з 1989 року, висловлюю недовіру такому голові, бо він захищає не свободу слова, а пропагандистів агресора.

До речі, на Донбасі знову загинув український воїн внаслідок обстрілу російськими бойовиками. Його смерть - також на совісті згаданих телеканалів.

Інше питання: а що в нас робить Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на чолі з такою, кажись. патріотичною Ольгою Герасим'юк, що вони досі не помічали порушення інформаційної безпеки України?

Василь ЧЕПУРНИЙ
PS. Швидше всього дане рішення - дуже несподіване - є наслідком тиску на адміністрацію Зеленського не так з боку української громадськості, як Заходу та нової адміністрації США - мовляв, робіть хоч щось для зупинення гібридної війни Росії, бо ніхто вам помагать не буде...
Але на черзі - рішення якого- небудь біляПечерського суду, куди медведчуки занесуть гамани, і який вчергове зганьбить українську владу та державу...



Теги:112 канал, гібридна війна, Василь Чепурний, РНБО, НСЖУ, агенти Москви, Медведчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar