реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Московський патріарх відкрив комсомольське свято

Патріарх Московський Кіріл у суботу взяв участь у відкритті міжнародного фестивалю слов'янських народів "Слов'янська єдність-2011" і закликав народи Росії, Україні і Білорусії зберігати єдність віри, як запорука єдності трьох братніх країн, що не залежить від політичної ситуації.

Звісно, у понятті московитів слов'яни вичерпуються списком із трьох народів...

Патріарх юіля Сеньківки зазначив, що це свято, на відміну від багатьох інших, не було спущено зверху, не було організовано силою держав, а вирісло із внутрішніх потреб людей. "Саме на цьому місці ми зустрічаємося кожен рік для того, щоб відчувати ближче один одного і демонструвати нашу єдність", - сказав він.

Звідки патріарху московському знати, що свято, яке "Сіверщиною" називається тирловищем, було якраз і спущене зверху -- ще структурами комуністичної партії, коли вона була при владі. І перетворюється воно щороку на пиятику та витолочування кущів.



Теги:кордон, патріарх Кіріл, Сеньківка


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
І перетворюється воно щороку на пиятику та витолочування кущів.
----------------
І дерибан бюджету...
avatar
2
.. і на збільшення пацієнтів венерологічного діспансеру...
avatar
3
Якби не "демократ" Валентин Мельничук, який у 1992 році, як представник Президента України в області, не дав розпорядження виділити 100 тисяч карб. з бюджету комсомольцям-МДСівцям під гарантії О.Соколова, Б.Атрощенко, М.Стрільця, В.Тканка, то це комсомольське свято дійсно вмерло б ще тоді.
Але пізніше і зараз воно потрібно вже більш солідним дядькам для власного піару.
Молодь - лише привід.
avatar
4
На жаль зараз майже всюди молодь - лише привід...
Треба їм роз"яснювати хто є хто і давати матеріал без цензури, як це роблять на Корюківському сайті Альянс 3000
avatar